За нас

Металстрой-2005 ООД е магазин и склад за строителни материали с над 10-годишна история. Водени от желанието да предложим качествени продукти на достъпни цени, ние ежедневно оптимизираме дейността си и се стараем да сме в крак с новостите в нашия бранш.
Нашата цел е да удовлетворим разнообразните нужди на нашите клиенти, както и да предложим адекватна консултация, защото знаем, че това е от особена важност за всеки човек, който се е впуснал в приключението, наречено “ремонт на жилище”.

"Не се гаси туй, що не гасне!"

-- Иван Вазов

Често задавани въпроси

Here are some answers to the questions we receive the most about our services.
If we missed anything, please do not hesitate to contact us. We’ll be happy to help

Да, предлагаме доставка в рамките на град Монтана, както и за други населени места в близост до гр. Монтана. За информация, можете да ни се обадите на телефон 096 306 950 или 0894 01 08 38.

Не, неделя е нашият почивен ден. Но можете да ни посетите във всеки друг, останал ден в рамките на нашето работно време:

Пон – Пет:
08:00 – 17:00
Събота:
08:00 – 13:00

Разбира се! Това дори улеснява процеса, тъй като до пристигането Ви в магазина, ние имаме необходимото време да сортираме и съберем поръчаната стока и след това да я издадем. Така не се налага да чакате и губите време. Тази опция е безплатна. Наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката.

Да. Дори и да се наложи корекция на цените в онлайн магазина, тя се извършва своевременно.

Да. Поддържаме голяма наличност на поликарбонатни плоскости с размери 2,10 х 6 м и дебелини от 4мм до 10мм включително, както и 4 основни цвята.
При нас са налични и всички консумативи за плоскостите.

Разбира се! Едната страна на поликарбонатните плоскости е UV-защитена и обозначена със съответното фолио. 
Предоставяме също така и декларации за съответствие на предлаганите от нас плоскости.

Не. Предлагаме обаче готови конструкции за козирки, които Вие сами можете да монтирате. Така спестявате разходите за монтаж от външен изпълнител.

Разбира се! В магазина ни на ул. Индустриална 31, предлагаме опцията за плащане с карта.